Wednesday, April 18, 2012

7/4-2012

NATSEJLADS

Alt gik godt bortset fra kulden. Det var afsindigt koldt, især for fingrene og tæerne. Det var med at få så meget tøj på som muligt.

Jeg var den, der skulle have hundevagten fra 02 til 04, en hundekold tørn med masser af blæst. Lidt før vagten sluttede, observerede jeg en underlig lyd, men kunne ikke lokalisere, hvor den kom fra. Pludselig sker der det, at forsejlet flyver ud i luften. Hvad f….. var det?. Skødeblokken til sejlet var gået itu. Vi fik bjerget sejlet, men kunne ikke gøre noget midt i den mørke og kolde nat.

Efter at Larsen havde overtaget vagten, begyndte det at blæse op, og bølgerne blev noget større. Efter en times tid fik vi noget i skruen. Det var så hele båden hoppede og dansede. Lars var i mellemtiden kommet op og foreslog at køre frem og tilbage med skruen for at få det til at slippe igen, hvilket det heldigvis gjorde. Bølgerne blev endnu større, og vi fik en forkert sø indover. Den tog lige den ene af ruderne i sprayhooden og sendte en ordentlig gang havvand ned kahytten lige ved siden af min køje. Lars fik hurtigt en sejlpose stoppet i hullet, så vi ikke fik mere vand ind.


Nødrep. af ruden.

No comments:

Post a Comment