Saturday, October 8, 2011

8/10 2011

Her til formiddag fik vi noget af en overraskelse, der kom pludselig en og bankede på båden. Jeg sprang op og sagde ”hallo”, ”dav” sagde manden,” jeg hedder Claus”, den tidligere ejer af båden. Han blev straks inviteret til en kold øl.  Vi sad og snakkede en times tid om den tid han havde båden. Han var positiv overrasket over hvor flot båden var holdt. Vi fortalte ham at vi havde været her i næsten 2 mdr. og havde haft masser af tid til at ordne båden og der er brugt mange timer.

Over middag gik Peder og jeg op i byen for at kikke lidt. Det endte med at vi gik på museum, hvor der er et kirkerum der er totalt belagt med 24, karat guld, utroligt smukt.

Her til aften har vi fået dansk bøf med løg og et glas rødvin. Sidder her i cockpittet kl. 22:20 og skriver om livet her om bord.

Vi har lig et hængeparti. Der er nogle mennesker vi skylder at sige tak til. Da vi forlod Danmark, fik vi nogle Sct. Lucia $ af Mie og Artur, som er nabobåden i Marselisborg,  vi skulle den første drink for pengene.  Roy og Jackie som er vores naboer her i Lagos kom også med nogle dollar som vi også skulle købe en drink for.

Nu er vi ved at være mætte af Lagos og glæder os til at komme videre på turen.  



Jørgen i masten 24 oppe


Claus


Sct Lucia $

1 comment:

  1. Nu kan I da snart kalde Jer landkrabber! Det ender med at I bliver søsyge, når endelig I skal afsted igen ud på den blå hylde.

    Det var da ærgeligt, at vi ikke fik set kirkerummet med guld over det hele. Nå, men man kan ikke få alt. Hav det godt dernede i varmen. Her er huer og vanter så småt ved at komme frem af gemmerne.

    Hilsen Holstebro

    ReplyDelete