Thursday, October 13, 2011

13/10 2011

Peter og jeg er efterhånden ved at føle os temligt meget integreret her i Lagos. Vi bliver inviteret i byen hele tiden.  I gåde var vi inviteret til Barbe Que hos marine forhandleren, sammen med Karen og Claus (de tidligere ejere af båden). De var her om bord først, til en lille drinks og for at de lige kunne se båden. På fredag er vi inviteret ud til Karen og Claus privat. De bor i Praia Da Luz, nogle kilometer herfra.

Her på pontongen er vi ved at være godt integreret blandt de engelske pensionister, der bor i deres både her om vinteren. De kommer og hilser og snakker hver dag. Peder bliver kaldt ”Great Bear” og jeg bliver kaldt ”Little Bear”

Forleden aften da der var fodbold, gik Peder og jeg op på en af restauranterne for at se fodbold. Vi spurgte om vi måtte sætte os, hvis vi købte et par øl, det måtte vi godt. Vi var de eneste der var i restauranten. Der sad vi med ”Great Bear” bluserne og dansk flag på bordet. Vi råbte og skreg hver gang Danmark scorede.

Det er stadigvæk rimelig temperatur her i Lagos 27g, om dagen. Lige nu sidder vi på dækket i korte bukser kl. 20:00. Hører at der har været nattefrost derhjemme

I dag har provianteret lidt, vi har været i Pingo købt 120 l. vand på flaske.

Peder og jeg har været ude og løbe i dag.


Great Bear og Little Bear, ser fodbold





2 comments:

  1. Hey great Bear and little Bear!
    You are just that sweet!
    A very small Bear

    ReplyDelete
  2. Hej i 2 bjørnebasser! Det er vist godt, at i snart skal videre, ellers ender det med at i bliver byens maskotter. Hyg jer!

    Kh
    Søster

    ReplyDelete