Friday, October 21, 2011

21/10 2011

Så er det ved at være på tide at Great Bear, skal videre på færden. Peder og jeg har besluttet at vi ikke tager med på det næste ben, da turen går til Vestafrika (Marokko). Vi har i den sidste uges tid, hørt meget negativt om Marokko. Alle advarer om at sejle dertil.

Udenrigsministeriet skriver flg. På deres hjemmeside:



Sikkerhed og terrorrisiko

24/8-2011

Ud over den generelle terrortrussel i landet er der, som følge af militante ekstremistiske gruppers skærpede fokus på Danmark, en risiko for, at terrorangreb og bortførelser kan blive rettet direkte mod danskere i landet. Det gælder specielt i tilfælde, hvor personer umiddelbart kan identificeres som danske.

De marokkanske myndigheder gør en stor indsats for at hindre terrorgruppers ageren i landet, og denne indsats ser ud til at have hæmmet kapaciteten til at gennemføre større terroraktioner. At der imidlertid fortsat består en risiko for nye terrorhandlinger, sås i april 2011 ved et terroranslag i Marrakech med adskillige døde og sårede, heriblandt turister.





Det er grunden til at vi afmønstrer. Vi skal dog videre med fra Grand Canarie og over Atlanten.

Nu må vi se hvordan vi kommer videre. Enten skal vi finde en anden båd, eller vi må tage et fly derned.

Great Bear ønskes en god tur.

Hilsen de to Portugisiske sardinfiskere.

4 comments:

  1. Kære Sardinfiskere. (Vi savner jer godt nok) Her i Studstrup er vi så glade for at i er stået af for en stund, så er vi fri for at være bekymrede i al den tid i skulle sejle langs Afrika.
    Vi ønsker Great Bear god tur og håber det bedste.
    Nyd livet og opsøg smukke og gode oplevelser, det er da meget bedre. Knus og Kram og tusind hilsener fra Peter og Hanne, og lidt Pisasso.
    Hilsen fra Inge hun sidder her og strikker sammen med mig.

    ReplyDelete
  2. Hej i 2 portugisiske sardinfiskere.

    Fornuftig beslutning i har taget. Var i taget til ungobongoland, kunne vi gå her og være nervøse og falde til druk over det, med forøgede udgifter til helt nødvenigt sprut til følge. En udgift som vi ville være nødt til at videresende til de skyldige sardinfiskere. Alt dette undgår vi heldigvis nu + minisotakuren. Godt eventyr og gode oplevelser fremover, og god og forhåbentilg problemfri tur til Store Bjørn.
    Mange hilsner fra Peter og hønsene (enten dem i hønsehuset, eller dem der sidder og strikker)

    ReplyDelete
  3. Kære sardinfiskere!
    I har taget den helt rigtige beslutning.
    God tur til Gran Canaria.
    Kærlig hilsen fra Inga.
    Ps: Også hilsen fra mine høns, hvis jeg altså havde nogen

    ReplyDelete
  4. Hej i 2 landkrabber!
    Godt at i tog beslutningen om at springe Marocco over. Der er ingen grund til at være dumdristig i disse mærkelige tider. Vi håber inderligt at Great Bear kommer godt frem til Gran Canaria og at i alle vil få en god videre færd derfra.
    Jeg kan ikke lige se nogle høns her omkring, men skal helt sikkert hilse fra dem også!

    Kærlig hilsen
    Holstebroerne

    ReplyDelete