Sunday, September 25, 2011

25/9 2011

Vi har nu i 10 dage haft konerne på besøg. Peder og jeg var i lufthavnen for at hente pigerne sent om aftenen. Da godset var toldklareret, gik turen tilbage til båden. Vi havde dækket op med rødvin og ostemadder. Der blev hygget og snakket til sent på natten, hvor alle var ved at være godt trætte, og det var tid til at gå til køjs.

Dagen efter tog vi en sejltur i gummibåden. Vi sejlede langs kysten, hvor der er nogle huler ind i klipperne. Vi turde ikke sejle ind i hulerne, da man skal være stedkendt for at sejle derind.

Vejret er rigtig godt og varmt her. Vi er ude at bade næsten hver dag.

Der har også været fint besøg fra Holstebro. Min søster og svoger var ferie her i Lagos. Inga og jeg tog nogle overnatninger på samme pensionat for at være lidt sammen med dem. Det har været rigtigt hyggeligt at have besøg af dem. De er så let, så let, så let at være sammen med. Vi fjanter og griner hele tiden.

Lagos er en rigtig hyggelig by at opholde sig i. Der er mange gode restauranter og caféer, og man spiser rimeligt billigt.   

Der er også blevet tid til lidt praktisk, om bord. Vi Har fået lavet en bimmini, så vi kan stå i skyggen og styre, det kan godt blive varmt, når vi skal over Atlanten.

I går var det så farvel til min sjøster og svoger. De skulle hjem efter en uge her i Lagos.  Håber, de kom godt hjem.

Inge og Peder har haft et par fridage. De brugte dagene på at køre en tur i oplandet, måske de har lyst til at skrive lidt om deres oplevelser. I morgen har Inga og jeg taget et par fridage, vi har endnu ikke besluttet hvor turen skal gå hen.

Inge og Peders tur:

Vi lejede en bil og kørte til en lille by Silves, NØ for Lagos. En rigtig charmerende by med en borg, som var lidt interessant , fordi der også var isbjørne og elefanter,  som var dekorerede af forskellige kunstnere. Dyrene var altså lavet af glasfibre. Derfra kørte vi gennem et smukt landskab til Monchique – et højt bjerg  902 m oppe. Der var en smuk udsigt. Vi kørte videre mod Aljezur hvor vi talte med turistinfo, som kunne fortælle, at vi havde mulighed for at overnatte i en lille by ved kysten.

I Arrifana overnattede vi hos et ældre ægtepar, de havde en Hassienda vi boede i.

Det var en flot kyst med høje klipper og sandstrand . Det var et yndet sted for surfere at komme,  fordi der var rigtig høje bølger fra Atlanterhavet.

 Dagen efter kørte vi sydpå mod det sydligste af Portugal. Videre indover mod Lagos. Men vi tog en lille afstikker til en dæmning, som ligger nord for Lagos. Vandet er dæmmet op til vand til el og overrisling af bøndernes marker.

Så var vi retur igen i Lagos

Peder og Inge


Pigerne hentes i lufthavnen


Flag på bordet


Gaderne i Lagos


Hulerne


Lyset i vandet


Gæster fra Holstebro





4 comments:

  1. Godt indlæg, fik lige oplevet ferien een gang til, det var så let så let så let!! Kan se, at allerede har oplevet violinisten, fin ikke?
    Tak for sidst og hils Lagos fra os!

    Kh
    Sjøster og svoger

    ReplyDelete
  2. Ved nærmere eftertanke, så ser jeg, at det tøj jeg har på på billederne fra torvet, var dagen vi skulle hjem. Hvor f..... var den pararazzifotograf????

    Lajla

    ReplyDelete
  3. I dag er det Mathiessens fødselsdag hurra, hurra, HURRRAAAA! Stort tillykke med dagen - vi håber du kan se vi flager for dig - vi flager nemlig HØJT ;o)
    Ha' en rigtig god dag.

    Mange hilsner fra os alle
    /dhe

    ReplyDelete
  4. Shhhh... Mathiesen - Du larmer, igen! Ovenstående hilsen inkluderer ikke mig... Jeg husker stadig kun din provokerende attitude på arbejdet! Helt ustyrlig! :)

    Men pyt - Ka' du nu alligevel ha' en super dag på søen :)

    -Jon

    ReplyDelete