Wednesday, August 31, 2011


Afsked med Lars Og Peter


Papegøjerne fodres


Besætningen på tur


Hele besætningen

Titte BØH, så er vi her igen.

Efter en tur til lisabon gik turen videre til Lagos. Det var planen at vi skulle anløbe Sinns, men vinden var meget gunstig for en sejlads sydover, så det blev besluttet at vi sejlede videre til Lagos og videre derfra til Ayamonde i Spanien. Der skulle tre besætningsmedlemmer rejse hjem og Lisberg og jeg blive ca. halvanden måned. Da vi ankom til Lagos d.22/8 2011, blev vi enige om at blive liggende her, da vi får lidt rabat, pga. at vi er med ARC race, (Atlantic Rally for Cruisers).  

Undervejs sydover fik vi besøg af to store hvaler, der kom op lige ved siden af båden. Det var finhvaler på ca. 15m. Desværre kunne vi ikke nå at tage billede af dem, da ingen var forberedt på at de ville dukke op 

De to ballademager Peter Gulager og Lars rejste hjem sammen med Jørgen Larsen. Larsen kommer tilbage i november, så Peder og jeg bliver her og passer på vores to papegøjer og båden. Efter de tre var rejst hjem, holdt Peder og jeg store vaskedag, der blev vasket fem maskiner, så det gik resten af dagen med.

Peder og jeg vil gerne sige tak Lars og Peter for en rigtig god og lærerigt tur sammen med dem og ikke mindst takfor den herlige middag på Argentinske restaurant.

1 comment:

  1. Hej Jørgen!

    Er super glad for at høre at det går godt og håber du havde en fantastisk fødselsdag.

    - Line

    ReplyDelete