Saturday, November 19, 2011



19/11 2011

Nu er det ved at være sidste chance for at skrive lidt, inden vi skal over dammen (Atlanterhavet). Vi skal starte søndag kl.13.00. Vejrudsigten ser ud til at være fin de første dage. Turen forventes at tage ca. 17 til 20 døgn.

Den sidste proviant er kommet om bord. Frugt og grønsager er blevet vasket for kakerlakker og andet utøj. Det hele er stuvet af vejen og klar til turen over. Vi har fået ca. 250l. vand på flasker og 750l. i tankene. Vi skulle jo nødig ende som nogle indtørrede svesker.

Hele havnen syder af forventninger til den lange sejlads. Der bliver arbejdet og knoklet på de fleste både for at blive færdig til starten. Der er ca. 250 både der skal over, så der er virkelig liv på havnen. Div. forretninger har kronede dage, man skal stå i kø for at få alting, så det er med at være tålmodig.

Der har også været en dykker nede under båden for at rense den for alger og fået skiftet en tæreklods ved skruen.

Henrik og vores skribent Benjamin er også blevet godt installeret ombord. De er tilsyneladende faldet godt til blandt de gamle mænd.

Der kommer nyt herfra, når vi ankommer til Rodney Bay på Sct. Lucia. Alle, der har fødselsdag  inden da, ønskes tillykke med dagen .

På flg. Link kan man følge bådene over Atlanten. Great Bear har nr. 162.



Skippers ældste søn Henrik Larsen


Vores Benjamin


View over havnen i Las Palmas


Peder vasker grønsager

1 comment:

  1. Ønsker jer rigtig god vind og husk: Det gælder ikke om at vinde, men om at være med HELE VEJEN!
    Glæder os til at høre nyt igen.
    Pas på jer selv.

    KH
    os i Holstebro

    ReplyDelete